Hem / Behandlingar / Kurser / Föredrag / Om EBA / Kontakt

ZONTERAPI – även djur

Zonterapi stärker upp dina organ och rensar kroppen på gifter och slaggprodukter. Kroppens egen självläkning aktiveras.

Zonterapins principer bygger på att kroppens alla organ finns speglade i bland annat fötterna. När dessa spegelbilder, eller zoner, stimuleras sker en läkeprocess i motsvarande kroppsdel. Därför arbetar jag med tryck och massage på dina fötter. När det behövs kompletterar jag behandlingen med akupunktur i öronen.

Jag har med goda resultat behandlat bland annat migrän, mag- och tarmproblem, allergier, eksem hormonstörningar, barnlöshet, smärta och inflammationer.

Även djur kan behandlas med zonterapi.

Läs mer
om Ewa och zonterapi

> SvD 26/7 2005;
Fötternas vandring mot självläkning

> Energivågen nr 91 mars-april 1999;
Zonterapi läker smärtaREIKI – även djur

Reiki, som är en japansk teknik för stressreducering och avslappning, ger dig ett ökat välbefinnande och själsro. Du känner dig piggare och mindre stressad. Reikin påskyndar även kroppens läkeprocesser. Behandlingen är lugn och behaglig. Du tillförs kärleksfull energi genom mina händer som jag lägger på olika ”positioner” på din kropp. Behandlingen utförs med kläderna på.

Under behandlingen kan du uppleva avslappning utöver det vanliga. Reikin gör ofta att du som klient hamnar i vad man kallar, alfastadiet, då du är djupt avslappnad, men ändå vaken. När du befinner dig i alfastadiet kan läkeprocesser lättare äga rum. Reikienergin vet var i din kropp den behövs och leds dit.

Vid s.k. ”utbrändhet” är Reiki en ovärderlig hjälp. Reiki tillför den energi en utbränd människa saknar.

Även ditt djur mår bra av Reiki. Djur är mycket intuitiva och känner när något är välgörande för dem.

REIKIKURS 1

Reiki är en japansk teknik för stressreducering och avslappning som även påskyndar kroppens läkeprocesser. Vid Reiki arbetar du med en andligt styrd livsenergi. På en kurs i Reiki I lär du dig hur du kan använda dig av denna energi för att hela andra.

Kursens innehåll:


. Meditation
. Usui-Reikisystemets historia
. Usui-Reikisystemets filosofi och etik
. Reiki I-initiering
. Handpositioner för Reikibehandling
. Vad olika positioner är bra för
. Ge samt ta emot Reikibehandling
. Ge dig själv en Reikibehandling
. Information om den del av Hälso- och
sjukvårdslagen (SFS 1998:531) som berör dig som Reikiutövare
. Information om Förenade Reikiförbundet i Sverige
. Kurskompendium
. Diplom

----------------------------------------
REIKIKURS II  


På denna kurs lär du dig att sända Reiki på distans. Du kan sända reiki till andra människor och till olika situationer mm.

Förkunskaper:
Genomgått kurs i Reiki I

Kursens innehåll:

. Meditation
. Usui-Reikisystemets filosofi och etik
. Reiki II-initiering
. De tre första symbolerna, betydelse, användningsområde
. Ge samt ta emot distanshealing
. Information om den del av Hälso- och
sjukvårdslagen (SFS 1998:531) som berör dig som  Reikiutövare. . Information om Förenade
Reikiförbundet i Sverige
. Kurskompendium
. Diplom


Kontakta mig för information om priser och kurstillfällen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RÖKAVVÄNJNING MED ÖRONAKUPUNKTUR

Om du vill sluta röka använder jag en kombinerad teknik som hjälper dig att nå ditt mål. Jag ger dig Reiki kombinerat med akupunktur i örat eller tryck på örats punkter. Reikin gör dig lugn, avslappnad och mindre stressad. Akupunkturen hjälper dig att minska på rökbegäret.

Du blir förbluffad över hur behandlingen påverkar dina sinnen. Kanske röklusten avtar dramatiskt, eller så provar du att röka och det smakar inte som förr, alternativt att du får ont i halsen när du röker. Att sluta röka är en process som ser olika ut hos var och en.

Metoden är både effektiv och behaglig samt en stor hjälp i just Din process.

ÖRONLJUSBEHANDLING

En underbar behandling där du slappnar av och samtidigt får en tryckutjämning runt öron, panna och bihålor.

Kunskapen om öronljus kommer från Hopi-indianerna. Öronljusen användes vid bl a medicinska ritualer och initationsriter.

Öronljusen består av bivax, honungsextrakt och örterna salvia, johannisört och kamomill samt eteriska aromessenser.

Njut av sprakandet från lågan och de underbara dofterna från örterna och honungen.

UTBRÄNDHETSBEHANDLING

När människor är s.k. utbrända, saknar de energi. För att åter kunna fungera normalt behöver man först fylla på energin. Olika terapier, program, vitaminer, mineraler etc. har svårt att göra nytta hos en utbränd människa, just på grund av att energin saknas.

Jag arbetar antingen med Reiki eller en mildare variant av zonterapin. Båda metoderna syftar till att fylla på energin. Det kan liknas vid att ladda upp ett batteri på en bil. Även om bilen är nyservad och fulltankad startar inte motorn utan ett fungerande batteri.

DJURKOMMUNIKATION

Som djurägare har du kanske undrat vad ditt djur tänker och tycker. Mår ditt djur bra eller har det någon krämpa?

Att kommunicera med djur är fullt möjligt. Detta sker på telepatiskt väg. Djuren har en förmåga att scanna in vad vi människor tänker och tycker. När de kommunicerar med mig gör jag på samma sätt, jag scannar in djurets tankar och vad de svarar på mina frågor.

När jag får kontakt med ett djur upplever jag det som en tyst kommunikation med ord och bilder. Jag får även fram djurets personlighet. Är det ett blygt, artigt djur eller ett självsäkert kraftpaket? Djuren är som vi människor väldigt olika personligheter.
Du bestämmer själv vilka frågor du önskar få besvarade och skriver ned dessa. Jag kommer hem till dig och ditt djur eller kommunicerar på distans.

Mer information om telepati hittar du i Illustrerad Vetenskap nr 12/95 Där kan du läsa att många vetenskapliga försök genomförts inom området tankeöverföring. Psykologerna som genomfört testerna hävdar nu att de bevisar att människor kan överföra tankar mellan sig.
jkdlsöfkdsjf jdsfkl lkmx,c